850m2  rautaa ja voimaa.

Sali on avoinna kellon ympäri ja soveltuu kaiken tasoisille treenaajille. 

Sali koostuu kahdesta treenitilasta, joista toinen puoli on perinteinen, hyvin varustettu kuntosali, kun taas toinen puoli mahdollistaa voimaharjoittelun ja Crossfit-tyylisen toiminnallisen harjoittelun. Treenitilaa löytyy täten enemmän kuin riittävästi ja laitteita monipuolisesti erilaisiin harjoitusmuotoihin.

EAST CITY GYM

Kun East City Gymin omistajien Karim Mokaddemin ja Mergim Maksutin pitkään toivomaa laadukasta ja kattavaa kuntosalia ei Itä-Helsinkiin saatu, ryhtyivät miehet tuumasta toimeen. "Itä-Helsingistä puuttui kokonaan sellainen meininkiä huokuva kuntosali. Meille aukesi loistava mahdollisuus, johon tartuimme epäröimättä." Nyrkkeilytaustainen yrittäjäkaksikko halusi luoda kuntosalista sellaisen, jossa itsekin mielellään treenaisivat - kovaa.

Kuntosalin teemaksi valikoitui jenkkityylisen pelkistetty, mutta moneen makuun mukautuva treenipaikka. Hien valuessa ja viimeisiä toistoja suorittaessa -90 luvun kuumimmat rap-biisit motivoivat painamaan vielä kovempaa. Seinillä komeilevien ikonisten Mike Tysonin ja Arnold Schwarzeneggerin upeat näköiskuvat muistuttavat siitä, että kovalla työllä ja sitoutuneisuudella voi saavuttaa suuriakin unelmia.

Sali soveltuu niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin treenaajille omien taitotasojensa mukaisesti. ECGym tarjoaa ammattitaitoisten Personal Trainereiden palveluita. He auttavat aina perusliikkeiden harjoittelusta vaativimpienkin tavoitteiden saavuttamiseen. Mitä muuta kuntosalilta voisi enää toivoa?